Hyra lyftkran Gävle

RING OSS - 026-222 92 83

Om oss

Gul lyftkran.

Med inställningen om att allt är möjligt tar vi oss gärna an nya projekt och krävande utmaningar, där vi gör allt i vår makt för att leverera det resultat och den service som du önskar. Vi ser oss gärna som din nästa leverantör då du och ditt företag är i behov av att hyra en maskintrailer, kross, lastbil eller lyftkran i Gävle. Kontakta oss så bertättar vi mer!

Hyra lyftkran i Gävle

I vårt breda sortiment hittar du moderna och effektiva fordon som ser till att underlätta och hjälpa er med det arbete ni ska utföra. Vi gör alltid vårt bästa för att lyckas med våra projekt, och oavsett vad ni kan tänkas vara i behov av så finns vi här för att hitta den bästa möjliga lösningen för er.

Tack vare våra samarbeten med erkända och pålitliga partners kan vi garantera att dina önskemål och behov tas på största möjliga allvar, där vi tillsammans med dem ser till att hitta kostnadseffektiva och säkra lösningar som passar er. Med våra tjänster kan du räkna med hög kvaliet och leveranser i god tid i alla lägen, för att ni ska känna er trygga med oss!

Med vår kompetens och erfarenhet har vi det som krävs för att utföra lyft och transport av alla olika typer. Vi ser varje nytt projekt som en utvecklande utmaning och är sällan sena med att tacka ja till specifika önskemål eller förfrågningar. Hos oss kan du vara säker på att du är i trygga händer från början till slut, oavsett situation och förutsättningar.

Kranbolaget i Gästrikland AB


Katrineborgsgatan 13
805 91 Gävle

026-222 92 83

[javascript protected email address]

556167-6304


Lyftkran

Mobilkran


logo-image

Om Oss

Vi hyr ut lyftkranar, lastbilar, hyvlar och krossar av absolut högsta kvalitet.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Kranbolaget i Gästrikland AB

Org nr: 556167-6304
Katrineborgsgatan 13
805 91 Gävle
Tel: 026-222 92 83

Hitta hit